Дороги Рівненщини скоро охоронятимуть «даішники» нового зразка

У Рівному стартував набір у дорожню патрульну поліцію

Зокрема, з’явилось 150 вакансій до нового підрозділу патрульної поліції. З них 126 – у нову дорожню поліцію,  ще 24 вакансії відкриті у патрульній поліції.

Новий підрозділ дорожньої поліції дозволить повернути в Рівне ті екіпажі патрульних, які нині патрулюють дороги області.

Цього року вперше до патрульної поліції набиратимуть нових людей за конкурсною програмою. Конкурс складатиметься з 6-ти етапів. Перший етап – подача заявки на сайті патрульної поліції. На другому етапі кандидатів чекає тестування, третій етап – медичне обстеження, четвертий – перевірка фізичної підготовки, п’ятий – психологічне тестування і вже тоді заключний етап – співбесіда.

У патрульній поліції акцентували увагу на тому, що

анкети подавати можуть навіть 20-річні хлопці та дівчата. Граничний вік – 35 років.

Очільник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук зауважив, що його нових колег вчитимуть краще і довше:

Термін навчання буде приблизно на півтора місяці довший. Там буде досить багато нових позитивних предметів, які я б хотів би бачити, коли нас готували. Ми просили у департаменті більшу кількість людей, але і так нам дозволили набирати потрібну нам кількість патрульних.  Ну, і звичайно мотивація, є, адже нам як обіцяли 8 тисяч гривень заробітної плати, то ми так її  ї маємо. Маємо усю екіпіровку, на пальне грошей не витрачаємо. Тобто все є для того, аби достойно захищати правопорядок.

Сергій Мерчук також зауважив, що через півроку нові патрульні почнуть патрулювати обласні траси міжнародного значення: Київ-Чоп та Київ-Варшава.

Нині ці частини трас патрулюють поліцейські з Рівного.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень