У Рівному збираються знести незаконно встановлений кіоск

Міський голова хоче це зробити до завершення каденції

У Рівному знесуть МАФ, який встановили у сквері Українських добровольців. Рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому, яке було останнім у цій каденції.

За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, споруду розмістили просто на газоні перед Рівненською районною лікарнею: 

Це виписали за моєю спиною. Розраховуючи на те, що я йду через місяць і так воно й «кане в лєту». Ні. Я подивився, перевірив. Тепер їм буде по повній програмі. Цей кіоск знесемо.

Міський голова пояснює, що кіоск можна знести, оскільки встановили його з порушенням і так незаконно виданих містобудівних умов.

Володимир Хомко запевняє, що намагатиметься ліквідувати споруду до завершення каденції. І додає, що встановлення кіоску лобіювали аж зі столиці.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень