У Рівному збили трьох пішоходів. Серед потерпілих – дитина

На трьох різних вулицях

Про ДТП на проспекті Миру нам повідомили очевидці, які надіслали фото. Окрім цього, майже у той же час у Рівному збили ще двох пішоходів. Про автопригоди нам повідомила пресофіцерка Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська:

На вулиці Небесної сотні о 16:46 «ВАЗ» наїхав на переході на хлопчика. Дитину повезли в лікарню. Але його не госпіталізуватимуть, адже в нього незначні забої та осаднення.

 

По Князя Володимира, біля РДГУ, о 17-ій годині «Рено» наїхав на жіночку, яка перетинала проїзну частину поза межами пішохідного переходу. У неї травма ноги. Доправили в лікарню. Водій тверезий.

 

На Проспекті Миру близько 17-ї години було ще одне ДТП. Жіночку нібито збили, але доки приїхали поліцейські, вона сіла в машину і поїхала.

Обставини усіх ДТП нині з’ясовують поліцейські.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень