У Рівному з'ясують, хто скидає нечистоти у водойми

Міський голова Рівного видав ще 24 квітня розпорядження про створення для цього спеціальної комісії

Причиною створення комісії стала петиція Андрія Мартинюка до міської влади Рівного щодо незаконних скидів у річку Устю, а також звернення головного лікаря обласної дитячої лікарні Віталія Бойка щодо забруднення штучної водойми Гідропарку біля будинку на вулиці Нестерова, 21.

Віталій Бойко розповів, що саме змусило його подати звернення:

«Бруд тече невідомо звідки, і це, вочевидь, говорить про каналізаційні води. Спостерігати подібну картину в ХХІ столітті - не надто приємно. І якщо це нікому не потрібно, то необхідно самому приймати рішення.»

Чи розглядала вже ці питання спецаільно створена комісія, ми запитали у її голови і заступника начальника управління ЖКГ Рівного Володимира Лапюка. Він пояснив:

«Переді мною лежить розпорядження міського голови ще з 24 квітня. Ми досі не розглянули заяву по тій простій причині, що я був тиждень у відпустці. Коли з відпустки повернеться секретар, який входить в цю комісію - тоді ми вийдемо в повному складі, обговоримо це питання і будемо приймати відповідні рішення»

Також Володимир Лапюк додав, що до складу комісії, окрім нього, входять дев'ятеро компетентних осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень