У Рівному затримали індійців-нелегалів

Вночі у Рівному затримали 11 чоловіків-нелегалів з Індії та Шрі-Ланки. Про це повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Близько першої години ночі в поліцію надійшла інформація про групу людей, зовні схожих на людей арабської національності. За вказаною адресою прибули правоохоронці відділу з боротьби з торгівлею людьми та співробітники міграційної служби.

"На одній із зупинок громадського транспорту на околиці обласного центру правоохоронці виявили одинадцять підозрілих чоловіків. Документи, що засвідчують особу, були лише у семи. Тому для перевірки і з'ясування всіх обставин іноземців доставили в Рівненський відділ поліції, а вже потім - до управління державної міграційної служби", - зазначено в повідомленні.

П'ятеро затриманих виявилися з Індії, решта - зі Шрі-Ланки. Їх вік  - 20-29 років, вони направлялися до україно-польського кордону. Тільки 6 іноземців перебували на території України на законних підставах, інших суд постановив видворити з України через посольства їхніх країн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень