Ляшко привітав свого однопартійця з посадою голови облради

Кілька слів про Володимира Ковальчука

Депутат України від Радикальної партії Олег Ляшко привітав свого однопартійця Володимира Ковальчука з посадою голови Рівненської обласної ради.

Варто зауважити, що новообраному голові Рівненської обласної ради 33 роки.

Він народився в Здолбунові 28 липня 1982 р. Закінчив НУВГП за спеціальністю «економіка підприємства».

Працював у різних банках, згодом став приватним підприємцем.

Працював помічником Василя Червонія, радником голови Державного комітету лісового господарства України, помічником-консультантом народного депутата України від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалка.  

Також є президентом Федерації шахів Рівненської області. У 2010-му році балотувався у облраду від Народної партії. Цьогоріч обраний депутатом облради від м.Здолбунів як кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка.

Нагадаємо, більше половини депутатів підтримали кандидатуру Володимира Ковальчука на посаду голови Рівненської обласної ради. До слова, перед голосуванням після перерви, яка тривала близько години, оголосили, що радикал Володимир Ковальчук є єдиним кандидатом на цю посаду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень