У Рівному затримали любителя чужих телефонів

Які згодом потрапляють у ломбард

Учора 28-річний рівнянин звернувся до поліції з повідомленням про викрадення телефону. За його словами, ще 25 вересня до нього підійшов незнайомий молодик і попросив зателефонувати, так як його мобільний розрядився. Після того як смартфон опинився у руках злочинця, той просто втік.

Спочатку потерпілий не звертався до поліції, так як вважав, що зможе самостійно повернути свою річ. Однак через кілька днів безрезультатних пошуків, все ж повідомив про крадіжку дільничному.

Поліцейські за описом встановили, що до злочину може бути причетний 28-річний рівнянин, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Чоловік зізнався у скоєному та повідомив, що телефон здав у ломбард, а виручені кошти витратив на розваги.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження у межах якого готують клопотання до суду про вилучення із ломбарду речового доказу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень