У Рівному спіймали любителя консервації - він обкрадав підвали (ФОТО)

Йому 28 років

Затримати крадія, який обкрадав підвали багатоповерхівок на вулиці Князя Романа у Рівному, вдалося старшому дільничному офіцеру Дмитру Березовському.

Про крадіжки мешканці будинку повідомили свого дільничного, який якраз обходив територію обслуговування учора, 10 вересня, близько 17 години. Поліцейський виявив пошкодження цегляних стін у двох підвалах.

 

В одних потерпілих зникла консервація та алкоголь на суму майже тисяча гривень, а в інших — упаковки з кавою та чаєм на понад 5 тисяч гривень.

Провівши поквартирний обхід, Дмитро Березовський з’ясував, що у будинку тимчасово проживає разом із бабусею раніше судимий чоловік.

Під час спілкування із 28-річним рівнянином стало зрозуміло про його причетність до злочинів.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі розпочали досудове розслідування. Зловмисник два місяці тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини, тепер за скоєне йому загрожує черговий строк до п’яти років за ґратами.

[media=125970][media=125969][media=125968]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Крадіжка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень