У Рівному затримали грабіжника

Чоловік зірвав з потерпілої рівнянки золотий ланцюжок

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від 53-річної рівнянки, що невідомий зірвав з неї золотий ланцюжок. За кілька хвилин його затримали працівники роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС.



Жінка йшла по обіді вулицею Князя Острозького, а повз неї — троє чоловіків. Один із них умить зірвав золотий ланцюжок із хрестиком. Однак ланцюжок зловмисник не встиг схопити, а от хрестик залишився у нього в руках. Тікаючи, хлопець ускочив у маршрутку та поїхав у напрямку центру міста. Двоє інших чоловіків, які були із грабіжником, залишилися із жінкою.

Потерпіла одразу повідомила про це міліцію, описавши прикмети зловмисника. Вже за кілька хвилин наряд патрульної служби помітив причетного до скоєння злочину поблизу пивзаводу. Ввімкнувши проблискові маячки, міліціонери почали наздоганяти хлопця, який намагався втекти. Та, зупинившись поблизу колишнього будинку офіцерів, він присів на узбіччі та запалив цигарку. Міліціонери запропонували хлопцеві надати документи. При ньому був паспорт. Під час поверхневого огляду у кишені джинсів правоохоронці виявили золотий хрестик.



-    Разом із 23-річним жителем Гощанського району ми повернулися на місце скоєння злочину, - повідомив командир 1 взводу роти патрульної служби капітан міліції Вадим Гуз. – Потерпіла відразу впізнала свого кривдника. На місце події ми викликали слідчо-оперативну групу, після чого доставили зловмисника до міського відділку міліції.

Двоє інших приятелів є жителями Рівненщини: 30-річний Олександр із Дубровицького району, а 20-річний Василь – із Гощанщини. Днями одному із них суд має оголосити вирок за скоєння грабежу. Усі троє – раніше судимі за крадіжки та грабежі.
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 23-річного жителя села Бабин затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень