У Рівному затримали чоловіка з наркотиками

Учора правоохоронці провели санкціоновані обшуки у двох квартирах та вилучили майже дев’ять грамів метамфетаміну на суму понад дев’ять тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

У квартирі 34-річного жителя селища Квасилів поліцейські виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною масою 4,6 грамів, зовні схожою на метамфетамін. А на вулиці 16 Липня у Рівному у помешканні 28-річного рівнянина вилучили понад чотири грами наркотичного засобу метамфетамін.

Обидва чоловіки не судимі, вони пояснили, що зберігали наркотики для власного вживання.

За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Усе вилучене слідчі направили на експертизу до Рівненського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень