У Рівному закривають вечірню школу

Але отримати середню освіту працюючим людям можна буде і надалі

Як пояснила заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик, у вечірній школі, що діяла на вулиці Гайдамацькій, 15, нині надто мало учнів:

Та кількість учнів, яка зараз є, критично мала. Тому немає потреби тримати ту школу.

 

Крім того, що зараз, згідно з законом про освіту, згідно з проектом того закону, який готують про загальну середню освіту, там чітко визначено, що кожен комунальний заклад має право мати у своєму складі ще класи з вечірньою формою навчання.

Де саме будуть такі вечірні класи, Катерина Сичик поки не може сказати. Але поінформувала, що при вечірній школі ще існував клас для затриманих неповнолітніх у слідчому ізоляторі. Тож він продовжить існування. А викладатимуть у ньому педагоги розташованої поруч із СІЗО школи №6.

Заступник начальника управління освіти також запевнила, що проблем із працевлаштуванням працівників вечірньої школи нема, бо через відділ кадрів управління освіти їм майже всім уже знайшли роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень