У Рівному викрито чергового хабарника

Цього разу "на гарячому" упіймали начальника відділу однієї із пенітенціарних установ області

Він обіцяв засудженому посприяти у вирішенні питання щодо умовно-дострокового звільнення. За це отримав майже 20 тис. грн. Сьогодні під час передачі останнього траншу – його затримали – розповідає речник обласної прокуратури Людмила Суржук:

 

Працівника установи - майора внутрішньої служби - затримано сьогодні "на гарячому" під час одержання від засудженого у своєму робочому кабінеті 400 доларів США. Це не перший випадок отримання цим працівником неправомірної вигоди. Що стосується сьогоднішньої суми хабаря - вона була остання від частини суми, яку службовець одержав від вказаного громадянина.

Пенітенціарій працював не сам - ще тисячу гривень одержав його підлеглий. У разі доведення факту отримання неправомірної вигоди, затриманому загрожує від 2 до 4 років позбавлення волі, або ж штраф від 17 до 25 з половиною тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень