У Рівному вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Заходи відбулися одразу у кількох меморіальних місцях

Нині минає сім років з дня наймасовіших вбивств, що відбулися під час Революції Гідності на Майдані Незалежності у Києві.

Ми повідомляли про Героїв яких втратило того дня Рівне.

Меморіальні заходи відбулися у суботу у Рівному біля пам’ятника загиблим за Україну, на алеї Героїв на кладовищі «Нове» та у центрі міста.

За цей час не змінилося наше ставлення до героїв – ми завжди пам’ятаємо імена тих, хто віддав життя за правду, за майбутнє України. За гідність, єдність та свободу – головне, що тоді об’єднало українців та змінило історію 21-го століття.

Водночас нині, ми усі повинні зрозуміти, що позитивні наслідки від революції Гідності настануть лише тоді, коли усе українське суспільство усвідомить, що кожен з нас з поваги до жертовності Героїв, з відповідальності перед власними дітьми та перед Богом мусить стати й відповідальним за свої вчинки, - написав з нагоди цієї дати голова ОДА Віталій Коваль.

Сьогодні відчуваю невимовний біль та смуток.

У ці криваві та буремні дні 7 років тому від куль снайперів наше місто втратило трьох своїх синів: Олександра Храпаченка, Валерія Опанасюка та Георгія Арутюняна. Ймовірно, вони й не були знайомі, але їх об’єднувало непереборне бажання кращої долі для своїх дітей, батьків, рідного міста та всієї України.

Герої Небесної Сотні – це уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Революція Гідності засвідчила - українці готові боротися та відстоювати власні права та свободи.

Небесна Сотня дала нам надію, віру і шанс на краще майбутнє. Пам‘ять про них вічно житиме у наших серцях, - зазначив міський голова Рівного Олександр Третяк. 

[media=218280] 

[media=218247] 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень