У Рівному вшанували Героїв Небесної Сотні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цього року минає п’ята річниця кривавих розстрілів на Майдані у Києві

Цього дня рівняни зібрались, аби вшанувати мужність, стійкість та силу духу співвітчизників, які під час Революції Гідності віддали своє життя, відстоюючи незалежне майбутнє України.
 
Пам'ять трагічно загиблих земляків прийшли вшанувати голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його заступниця Світлана Богатирчук-Кривко. Міський голова Володимир Хомко, перший заступник голови облради Сергій Свисталюк. А також рідні Героїв Небесної Сотні, військовослужбовці, духівництво.

Вони поклали квіти біля пам’ятника «Загиблим за Україну», до могил Героїв Небесної Сотні й воїнів АТО на кладовищі «Нове» та до Дошки Пам’яті у Рівному.

Також у всіх районах та містах Рівненщини проходять пам’ятні та меморіальні заходи.
 
Нагадаємо, у 2014 році, на майдані у Києві снайперська куля наздогнала Георгія Арутюняна. Виносячи з передової поранених, від пострілу в серце загинув Валерій Опанасюк. На першій барикаді на Інститутській пішов у вічність Олександр Храпаченко. Від переохолодження на Майдані помер Іван Городнюк з Березного.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень