У Рівному вплинути на депутатів допоможуть електронні петиції

Якщо народні обранці за це проголосують

Таку можливість розглянули напередодні під час засідання комісії з питань міського господарства Рівнеради, коли до народних обранців звернувся депутат Святослав Стельмащук:

– Ми знаємо, що на сайті Президента вже є електронні петиції, де потрібно, щоб було зібрано не менше 25 000 голосів. Для нашого випадку буде передбачено згідно законодавства 250 голосів. Реєструється особа, яка хоче залишити петицію на сайті міської ради. Оприлюднюється, якщо це відповідає вимогам законодавства. І розглядається сесією міської ради.

Також він наголосив, що електронні петиції допоможуть зробити міськраду більш відкритою, покажуть громадянам, що їхні питання можуть бути розглянуті депутатами і що функція вже ефективно діє у кількох містах України. Тож питання щодо запровадження електронних петицій розглянуть на черговому засіданні сесії Рівнеради вже у четвер 25-го лютого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень