У Рівному внаслідок ДТП розтрощило легковик (ФОТО)

Інший - пошкоджений

Фото Анастасії Бондар

Рівнянка Анастасія Бондар опублікувала в Facebook фото з місця ДТП на вулиці Соборній неподалік "Ремзаводу". З фото видно, що внаслідок аварії постраждали два лековики.

Фото Анастасії Бондар

Одна з машин розтрощена повністю, в іншої - укодження передньої частини. Про постраждалих стане відомо згодом. Зараз на місці події працюють поліцейські та медики.  У спільноті "Я паркуюсь як муд@к - Рівне" повідомляють, що ДТП сталася за участю трьох автівок. Ось що кажуть очевидці: 

Oleksandr Koshchuк 

За хвилину чи дві до аварії стояв на перехресті Дубенська-Соборна. По Соборній у сторону Луцького кільця пролетіло авто. Швидкість тяжко назвати, але точно не менше 90 км/год. Здається це один з учасників ДТП - Audi. На фото це авто на тротуарі. Таврія вщент розбита.

За 50 метрів до місця ДТП (зі сторони центру) з права видно, що хтось заїхав в сніг. Скоріше за все Audi занесло в кочугури, після чого розвернуло і викинуло на зустрічну смугу, де вона задньою частиною зіткнулась з Таврією. В Audi від задньої частини практично нічого не залишилось. Таврія розбита спереду вщент.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень