На Рівненщині ледь не загинуло п’ятеро людей (ФОТО)

На дорозі

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю двох автомобілів поблизу села Милятин Острозького району надійшло до поліції 11 лютого о 13.25.

На місці події поліцейські встановили, що 43-річний житель Полтавської області, водій автомобіля «Chevrolet Cruze» виїхав на смугу зустрічного руху, та допустив зіткнення із автомобілем «Opel Corsa».

За попередньою інформацією, чоловік не врахував дорожньої обстановки, не дотримався інтервалу та не вибрав безпечної швидкості руху.

Унаслідок ДТП водіїв обох автомобілів та чотирьох пасажирів «Opel Corsa», жителів села Оженин Острозького району, із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Загрози їхньому життю немає.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобілі поміщені на територію Острозького відділу поліції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень