Військові з Рівного продали зниклі в ООС прилади нічного бачення. На гарячому їх затримали слідчі ДБР (ФОТО)

За 28 тисяч грн

У Рівному затримали двох військовослужбовців після того, як вони продали товар. Про це повідомляється на офіційному сайті Державного бюро розслідувань:

 - Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали двох військовослужбовців однієї із військових частин, що дислокується на Рівненщині, за викрадення, привласнення зброї, бойових припасів та військової техніки, вчинені в умовах особливого періоду, а також за збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

За попередньою інформацією, військовослужбовці намагалися збути пристрій нічного бачення монокуляр «TM-F6015XA-1», а також набої калібру 5,45 міліметра.

- За вказане військове майно військовослужбовці хотіли одержати 28 000 гривень, з яких 27 000 – вартість пристрою нічного бачення, який вважався втраченим у зоні проведення ООС та 1000 гривень за 100 набоїв.

 

26 червня 2020 року слідчі ДБР затримали військовослужбовців в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після продажу військового майна, — йдеться у повідомленні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень