Військові з Рівного продали зниклі в ООС прилади нічного бачення. На гарячому їх затримали слідчі ДБР (ФОТО)

За 28 тисяч грн

У Рівному затримали двох військовослужбовців після того, як вони продали товар. Про це повідомляється на офіційному сайті Державного бюро розслідувань:

 - Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали двох військовослужбовців однієї із військових частин, що дислокується на Рівненщині, за викрадення, привласнення зброї, бойових припасів та військової техніки, вчинені в умовах особливого періоду, а також за збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

За попередньою інформацією, військовослужбовці намагалися збути пристрій нічного бачення монокуляр «TM-F6015XA-1», а також набої калібру 5,45 міліметра.

- За вказане військове майно військовослужбовці хотіли одержати 28 000 гривень, з яких 27 000 – вартість пристрою нічного бачення, який вважався втраченим у зоні проведення ООС та 1000 гривень за 100 набоїв.

 

26 червня 2020 року слідчі ДБР затримали військовослужбовців в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після продажу військового майна, — йдеться у повідомленні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень