У Рівному відбудеться «Книжковий Біг-Бен»

Цьогоріч Молодіжна секція української бібліотечної асоціації запропонує всім охочим взяти участь у новій мобільній книжковій виставці в межах проекту Секції «Display-кросинг».

Оскільки 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні, а вежа Біг-Бен вже давно є символом як Англії, так і всього англійського, цьогорічна мандрівна виставка отримала назву «Книжковий Біг-Бен».

Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека стала 37 учасницею мобільної книжкової виставки, перейнявши естафету з Херсонської області.

27 червня 2016 року креативні бібліотекарі відділу іноземної літератури створили захопливу виставку-імпульс із елементами інсталяції, яка спонукає розширити інтелектуальні горизонти кожної особистості, для того щоб стати успішним в економічному, соціальному, освітньому і культурному житті.

За задумом Молодіжної секції УБА «Книжковий Біг-Бен» складається з трьох розділів. Перший розділ «DoyouspeakEnglish?» представлений багатьма досить об’ємними «NewWebster’sDictionery», словниками, розмовниками, що збагачують словниковий та фразеологічний запас.

Родзинкою другого розділу «Читай в оригіналі» стала 3d модель Біг-Бена, яка привертає увагу до сучасних праць усім відомих англійських письменників: М. Стюарт, Л. Томпсон, Дж. Хіггінс, Дж. Грін та ін.

Третій розділ «Мова, що стирає кордони» – найцікавіший. На полиці знаходяться англомовні путівники, розмовники, карти тощо. Поруч знаходиться столик, який неабияк привертає увагу, адже на ньому міститься майже метр завдовжки пазл карти Великобританії, який так і манить щоб його склали.

Отож, запрошуємо всіх охочих завітати до Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки та знайти і для себе щось цікавеньке на виставці-імпульс «Книжковий Біг-Бен».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень