У Рівному від коронавірусу помер медик

Почали розслідування

За фактом смерті медика інспектори обласного управління Держпраці розпочали спеціальне розслідування. Про це повідомляє пресслужба обласного управління Держпраці:

 - Управлінням Держпраці у Рівненській області розпочато спеціальне розслідування випадку смерті медичного працівника від COVID-19.

 

22.06.2020року відповідно до вимог Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою КМУ від 17.04.2019 року № 337, наказом начальника Управління призначено проведення спеціального розслідування випадку смерті медичного працівника від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Як повідомила речниця управління Світлана Стельмащук,

це медпрацівник міського пологового будинку, якого не стало ще у травні.

Зараження, з її слів, відбулось побутовим шляхом, тобто не на роботі.

Втім, розслідування почали лише зараз.

 

Бо з Києва надійшла вказівка розслідувати усі випадки зараження медиків коронавірусом.

Йдеться про 319 повідомлень про зараження медиків краю коронавірусом. Такі дані має Держпраці станом на понеділок, 22 червня.

Як відомо, про хворих працівників мають повідомляти керівники медзакладів на виконання доручення прем’єр-міністра та постанови Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

Втім, не всі очільники закладів так роблять, кажуть у Держпраці.

Бо насправді хворих медиків більше.

Зокрема, за даними лабораторного центру з початку пандемії в області зафіксовано 413 випадків інфікування медичних працівників.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень