«Ситуація з коронавірусом буде погіршуватися», – головний санітарний лікар Рівненщини

Однак стрімке поширення вірусу можна попередити

За останні дні коронавірусна хвороба набула стрімкого поширення на Рівненщині та в Україні.

Головний державний санітарний лікар Рівненської області Роман Сафонов розповів:

Якщо раніше медикам було важко, то тепер ще й страшно. Стрімко заповнюються ліжка у реанімаційних відділеннях. Тепер ви щодня чуєте про смерті земляків.

 

Сподівань зміни обставин на краще немає. Ситуація з коронавірусом  буде погіршуватися. Однак вона буде погіршуватиметься, якщо небезпека зараження й надалі ігноруватиметься.

Головний санлікар Рівненщини та очільник обласного лабцентру Роман Сафонов

Роман Сафонов закликає мешканців області утриматися від  проведення вихідних у компанії друзів та людних місцях. Оскільки це може покращити ситуацію з коронавірусом в області.

Медики вже за тиждень зможуть побачити свою сім'ю та відпочити, бо зараз вони не можуть собі цього дозволити. Також їм не доведеться обирати, кого з пацієнтів під'єднати до апаратів штучного дихання.

Своєю чергою, очільниця Рівненського центру громадського здоров'я Олена Гандзюк нагадала мешканцям області про те, що  специфічного лікування коронавірусу та вакцини на сьогодні немає.

Ми повинні робити усе, аби не захворіти. Важливо дотримуватися соціальної дистанції, правильно носити маску. Зараз носіння маски трактується як вимога влади, а не як власна безпека.

 

Потрібно також пам'ятати про гігієну носіння маски, аби вона не стала джерелом зараження, – розповіла Олена Гандзюк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень