«Такого ще за весь період пандемії на Рівненщині не було». Загроза спалаху COVID-19 є у трьох районах

За добу – понад сотня інфікованих

На ранок п’ятниці, 19 червня, на Рівненщині зафіксували 28 нових хворих на коронавірус. Проте вчора область встановила антирекорд за весь час пандемії – понад сотня інфікованих за добу.

Загроза спалаху є у трьох районах, повідомив під час брифінгу заступник голови ОДА Серій Подолін:

- Вчора був у нас антирекорд. За добу виявлено 120 хворих.

Такого ще за весь період пандемії у Рівненській області не було. За даними лабораторного центру по інцидентності (кількість хворих за 7 днів на 100 тисяч населення, - ред.) найбільші загрози щодо спалаху у кількох районах. Дуже висока цифра – 66 на 100 тис. населення – у Березнівському районі. Також тривожить нас Гощанський район – 79 хворих на 100 тис., і Рівненський район.

У Рівненському районі статистику збільшують хворі на підприємстві ОДЕК у Оржеві. У три зміни тут працює півтори тисячі осіб. З них, за даними ОДА, у понад 50 підтвердили COVID-19, повідомив Сергій Подолін.

За його словами, до керівництва є низка зауважень щодо доставки працівників на підприємство.

Тому обласна адміністрація, спільно з Держпродспоживслужбою та лабораторним центром, вживатимуть заходи для того, щоб контролювати ситуацію та убезпечити працівників підприємства і жителів населеного пункту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень