В центрі Рівного затримали військового на хабарі (ФОТО)

Подію зафіксували о 17.30

Затриманий на вулиці Київській, неподалік Покровського собору та військомату вимагав та отримав неправомірну вигоду за вирішення питання щодо не призову цивільної особи на військову службу.

Йдеться про суму у 350 доларів США.

Тим часом прес-служба оперативного командування «Захід» повідомляє, що 03 квітня 2017 року правоохоронними органами за підозрою в отриманні неправомірної вимоги був затриманий старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Здолбунівського районого військового комісаріату Рівненської області.

За цим фактом призначене службове розслідування. На час його проведення військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків. У разі доведення його вини судом, він буде звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання.

Командування оперативного командування «Захід», наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання офіцера Збройних Сил України.

Про це повідомив начальник прес-служби управління оперативного командування«Захід» полковник Анатолій ПРОШИН.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень