У Рівному в квартирі виявили порностудію (ФОТО)

Зловмисників викрили кіберполіцейські

Факт функціонування у Рівному онлайн-студії, організованої групою осіб з метою виготовлення та розповсюдження в Інтернеті відеопродукції порнографічного характеру, кіберполіцейські зафіксували цьогоріч наприкінці лютого. За вказівками та побажаннями клієнтів співробітниці студії за винагороду демонстрували перед веб-камерами оголені частини тіла.

У результаті обшуків, проведених напередодні, правоохоронці вилучили достатньо речових доказів, які свідчать про протиправну діяльність, повідомляє поліція:

 

На підставі ухвали суду співробітники Поліського Управління кіберполіції ДКП НП України спільно з слідчими Рівненського відділу поліції та місцевою прокуратурою 21 грудня провели два обшуки за місцем проживання осіб, причетних до скоєння злочину. Поліцейські задокументували протиправну діяльність групи осіб, які на території м.Рівне організували діяльність онлайн-студії, у якій з використанням професійного обладнання здійснювалася трансляція відеопотоку з веб-камер в режимі реального часу.

 

За результатами обшуків у двох квартирах Рівного, одна з яких була обладнана під онлайн-студію, вилучили дві банківських платіжних картки, шість сімкарток, сім електронних носіїв інформації, три оптичні диски, п’ять ноутбуків, фотоапарат, дві веб-камери, планшет, п’ять мобільних телефонів, чорнові записи, два системних блоки і відповідні предмети інтимного характеру.

Вирішується питання про повідомлення усім учасникам про підозру. За такий «заробіток» їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень