У Рівному утилізують та здадуть на брухт незаконні «черепашки» та кіоски

Власників просять забрати їх самостійно

У Рівному немає місця для зберігання примусово демонтованих гаражів та кіосків.

У місті з 2008 року працює комісія щодо демонтажу самовільно встановлених споруд, їх зберігають на території комунальних підприємств КАТП-1728 і тресту зеленого господарства. Заступник начальника управління містобудування та архітектури Василь Мельник зазначив таке:

На  цей час немає вільного місця для зберігання примусово демонтованих споруд на території комунальних підприємств. Йде мова про понад 20 споруд.

 

Тому пропонують вироби з металу здати на металолом, а вторговані кошти зарахувати у дохід підприємства. Майно, яке не придатне до використання, утилізувати.

Він зазначив, що деякі тимчасові споруди зберігають ще з 2013 року. Тож власників споруд просять забрати своє майно якнайшвидше.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень