У Рівному у водія-правопорушника виявили наркотики (ФОТО)

Під час спілкування з патрульними він перебував у стані сп’яніння

Під час несення служби до патрульних звернувся водій, який стверджував, що керманич іншого транспортного засобу створив йому аварійну обстановку та попросив провести профілактичну бесіду. Він висловив припущення, що водій може перебувати у стані сп'яніння.

Патрульні зупинили водія на вулиці Кавказькій. Під час спілкування з правоохоронцями 31-річний водій Ford Fiesta помітно нервував.

 

У водія виявили ознаки наркотичного сп'яніння, а у двох металевих скриньках, які знаходились в автомобілі, патрульні виявили пакети з речовиною, схожою на наркотичну, та електронну вагу.

Під час поверхневої перевірки водій намагався знищити вміст однієї скриньки, тому на нього надягли кайданки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На водія склали протокол за керування у стані сп'яніння (по відмові), а також відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень