У квартирі рівнянина правоохоронці виявили купу наркотиків

Чоловік не вперше потрапив у поле зору поліції

Учора, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 34-річного рівнянина, працівники управління протидії наркозлочинності області виявили у його квартирі

три поліетиленові пакети із маковою соломкою вагою близько 500 г, два медичних шприци — із ацетильованим опієм та прозорою рідиною з різким запахом, схожою на ангідрид оцтової кислоти, а також вісім пластикових пляшок, частково заповнених рідиною темного кольору для виготовлення наркотичного засобу та блістер з таблетками, які у своєму складі містять сильнодіючу речовину.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усе вилучене відправили на експертизу, за результатами якої вирішуватимуть питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.

До слова, раніше він уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Загалом за минулу добу на Рівненщині задокументували вісім фактів незаконного обігу наркотиків, із яких сім — в обласному центрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень