У Рівному тролейбус ледь не покалічив жінку з немовлям

Транспортний засіб рушив, затиснувши жінку з дитиною у «кенгуру»

Молода мама підсаджувала свою старшу доньку у тролейбус. Транспортний засіб у цей час рушив, - повідомила у ФБ рівнянка Наталія Луцук.

Жінка не запам'ятала номеру маршруту, але повідомила, що це був тролейбус № 165.

Під її повідомленням розгорнулося обговорення ситуації.

 
Лариса Маркевич Лариса Маркевич Нічого не міняється... такий випадок був зі мною близько 10 років тому,коли мої були маленькими. Старшого посадили в тролейбус і повернулася за возиком з меншою...і тут двері зачиняються і тролейбус рушає. Злякалася страшенно барабанила кулаками в двері і кричала... це була зупинка "поліклініка дитяча" на Чайці. А хоч би вибачилися за мій переляк.
Alexandra  Melnik  Alexandra Melnik Звертайтеся із скаргою в управління транспорту. В мене подібна ситуація була тижні 3 тому, коли везла доньку у садочок. Водій 51 маршруту поки я виходила з маршрутки вирішив закрити двері. Одна моя нога і рука зовні, інша частина тіла в маршрутці, дверима затиснув і поїхав. Найстрашніше, що донечка залишилась у салоні а я бігла на одній нозі за маршруткою і волала як скажена. Бо боялася що він поїде далі з нею, а я залишуся на зупинці! Донечка впала на спину коли він рушив і поїхала таким чином по салону. Добре що в неї на спині був рюкзак, не забилася і не вдарилась головою, тільки злякалася. Ладна була задушити його. Ніби не людей, а худобу возять.
Ірина Заболотна Ірина Заболотна Це доречні не поодинокий випадок!
Зі міною була схожа ситуація-дитя дуже злякалася,коли маму зажало дверима!Вибачень теж не було!
 
Долучилась до обговорення і прес-секретар Патрульної поліції Рівного. Ось як вона відреагувала на запитання одного з дописувачів
 
 
Maxim Kolnoochenko Maxim Kolnoochenko Оксана Юрченко, а якимось чином можна законно заставити пройти атестацію водіїв маршруток та тролів під контролем поліції та активістів?
 
Оксана Юрченко Оксана Юрченко Не готова зараз відповісти. Швидше, це питання до перевізників. Кваліфікація водіїв - на їх совісті. Треба подумати...
На останній нашій спільній зустрічі вони нарікали, що через зп кваліфіковані водії втікають за кордон і їм нема з кого обирати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень