У Рівному судитимуть чоловіка, який спалив авто Кириллову (ФОТО)

Поліція встановила винуватця

Слідчі скерували до суду справу відносно 32-річного рівнянина, який підпалив автомобіль депутата Рівненської обласної ради і її ексголові Михайлу Кириллову.


Нагадаємо, це сталося у липні 2018 року. Вогонь знищив передню частину автомобіля «Skoda Superb», який належить рівнянину Михайлу Кириллову.
Автівка була припаркована на вул. Гур'єва, поблизу буд. №5. Крім того, вогнем пошкоджено два пластикових вікна квартири №9 у будинку №5.

Михайло Кирилов

На сьогодні особу, яка вчинила підпал, встановлено. Це 32-річний рівнянин.

У коментарі Радіо Трек Михайло Кириллов підтвердив, що знає про затриманого злочинця. Втім, називає його виконавцем. Замовник підпалу, за його словами, поки не встановлений. Михайло Кириллов зазначив, що паралельно з правоохоронцями веде власне розслідування цієї справи.

На сьогодні слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення затриманому палію про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове слідство завершене, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані на розгляд суду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень