Спаленим у Рівному авто користувався екс-очільник облради

У нього навіть є припущення, чому його підпалили

Депутат Рівненської обласної ради, її екс-голова Михайло Кириллов на своїй сторінці у соцмережі написав, що уночі на вул. Гур’єва горів саме його колишній автомобіль:

Вночі спалили авто, яким я користувався. Відверто, навіть не знаю, хто і з якою метою вчинив такий ганебний вчинок. Маю лише 2 логічних припущення. Перше - це зробили люди, яким я, як голова Рівненської обласної ради, а потім депутат, не давав грабувати бюджет. А трапилося це нині, бо покидьки вичекали, щоб відвести підозру. Друге - виборча кампанія розпочалася! Що ж, я приймаю виклик.

Депутат заявив, що цей інцидент лише мотивував його більш активно боротися з «мерзотниками».

Нагадаємо, близько другої ночі на вул. Гур'єва, поблизу буд. №5 невідомі підпалили автомобіль «Skoda Superb». Вогонь був настільки сильний, що виникла загроза його перекидання на житловий будинок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень