У Рівному спалили авто екс-керівника «Правого сектора» (ФОТО)

Це сталося вночі

У Рівному згорів автомобіль екс-керівника «Правого сектора», керівника тимчасово відстороненого рівненського осередку організації ДІЯ Романа Коваля. Поряд із його авто стояв ще один автомобіль, на який перекинувся вогонь. Це авто належить одній із лізингових компаній міста, повідомили у поліції.

Сам Роман Коваль так написав про підпал:

Сьогодні вночі спалили мій автомобіль. Це помста за громадську, політичну і військову діяльність. Думаєте, що залякали? Помиляєтеся! Боротьба продовжується!

PS. Цей автомобіль побував зі мною в найгарячіших точкох фронту від Станиці Луганської до Широкіно. Сотні разів на війні під обстрілами і в часи спокою. А згинув тут, в мирному Рівному! Ось якось так. Фото додам пізніше.

Тим часом поліція почала розслідування за фактом умисного пошкодження майна, повідомила прес-офіцер управління Нацполіції області Марія Юстицька:

Про те, що на вулиці Євгена Коновальця горять автомобілі, до поліції повідомили очевидці сьогодні, четвертого червня, о першій ночі. На місці події працювали слідчо-оперативна група та рятувальники. Унаслідок пожежі було пошкоджено два автомобілі «Volkswagen Polo», зареєстрований на лізингову компанію та «Land Rover Freelander», який належить 54-річному рівнянину. За попередньою інформацією причиною загоряння транспортних засобів є підпал, однак остаточну причину встановить експертиза. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

Санкція частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна) передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень