Рівнеоблавтодор прибиратиме сніг на дорогах чотирьох областей (ФОТО)

Сьогодні облавтодор отримав додаткову техніку

У Рівному створюють регіональний штаб для боротьби зі снігопадами на дорогах чотирьох областей. Шість одиниць нової спецтехніки, закупленої державним коштом, отримав сьогодні «Рівненський облавтодор» для формування дорожнього загону. Ще чотири – мають надійти упродовж двох тижнів.

У разі складної дорожньої ситуації взимку, ці машини залучатимуть до допомоги Тернопільщині, Хмельниччині, Волині і частково Житомирській області. На Рівненщині ж КрАЗи обслуговуватимуть чотири автошляхи, говорить директор Рівненського облавтодору Володимир Квачук:

- Ця техніка працюватиме на автошляхах державного значення. Це траса Київ-Чоп, Київ-Ковель, Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Устилуг-Рівне.

Вітчизняна снігоочисна техніка з екологічними двигунами стандарту Євро-5 оснащена найновішими обладнанням, яке автоматично і точно дозує суміш (сіль чи пісок), має GPS-трекери, з допомогою яких можна відстежити де працюють машини, скільки пального вони використали, і навіть те, чи справді опущений у них механізм для прибирання снігу.

Північно-західний штаб, що базуватиметься у Рівному, буде один із чотирьох регіональних дорожніх загонів України. Передбачено, що такі ж штаби будуть також у Києві, Харкові та Херсоні. Загалом Укравтодор закупив 40 автомобілів на чотири загальноукраїнські штаби.

 

Крім нових КрАЗів до рівненського мобільного загону входять роторні снігоочисники «Урал», які залучають при заметах у понад 1,5 метра, коли сніг не можна прибрати плужними механізмами.

На відео ця вантажівка крайня зліва.

Побачити машини в роботі можна буде вже з першим снігом. До слова, в облавтодорі зауважили, що дорожнє господарство готове до зими, 80% сумішей уже закупили.

Оглянути техніку приїхав голова ОДА Віталій Коваль 

Водіїв і працівників поки вистачає, проте на зимовий період підприємство залучатиме кадри додатково, адже техніка має працювати у разі необхідності цілодобово.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень