У Рівному студенти голосувати не поспішають

Через оголошений вихідний у понеділок

На одній з дільниць Рівного, що в корпусі №2 РДГУ, явка виборців, станом на 12:00, становить 40 осіб. Це при тому. що загальна кількість виборців на дільниці - 1599 осіб.

Про це інформує ОПОРА.

"На ДВК №560969, що на вул. Остафова, 31, (корпус №2 Рівненського державного гуманітарного університету) явка виборців, станом на 12.00 год., становить 40 осіб. Загальна кількість виборців на дільниці - 1599 осіб", - йдеться в повідомленні.

Також додають, що напередодні адміністрація навчального закладу оголосила понеділок, 16 листопада, Днем самопідготовки. А 17 листопада в Україні традиційно святкують День студента.

Вочевидь, така кількість вихідних і зумовила низьку явку на виборчій дільниці.

Зауважимо, що згідно з інформацією Рівненської ТВК, всього на Рівненських ДВК кількість виборців становить 183 664 особи, з них 862 виборці голосують вдома.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень