У Рівному стартує Чемпіонат України з футзалу

Команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» проведе перший домашній поєдинок у Чемпіонаті України з футзалу у другій лізі. Гра відбудеться сьогодні, 25 грудня о 17:30 в Спорткомплексі «ДЮСШ-4».

Суперник – львівська команда «Галицька Здоба».

Футболісти вийдуть на поле під керівництвом легендарних тренерів, а коли й футзалістів Юрія Баховського та Віталія Засморжука. На паркеті честь міста захищатимуть ті, які встигли пограти не лише в «Кардиналі», але й у МФК «Рівне». Зокрема – це Юрій Свинарчук, Павло Дармовіс, Віктор Чудля, Дмитро Ситник, Роман Дацюк, Сергій Москалик, Дмитро Жовтун, Вадим Жак, Владислав Гарбарук, Вадим Басюк, Олександр Крук, Юрій Колодюк та інші.

Зазначимо, що «Рівнестандарт ДЮСШ-4» наразі більш ніж переконливо виступає у місцевих змаганнях серед аматорів, лідируючи у Чемпіонаті Рівного та першій лізі Аматорської футзальної ліги Рівненщини.

Загалом же, в цьогорічному Чемпіонаті України, усі учасники розділені на 7 груп за територіальним принципом. «Рівнестандарт» разом з «Галицькою Здобою», «Любартом» та «Городенкою» склали групу №2. На першому етапі суперники грають між собою у два кола, а далі, кращі команди боротимуться в наступних етапах за медалі та путівки до першої ліги.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень