У Рівному сталася пожежа у багатоповерхівці

З трьох поверхів евакуювали мешканців

Фото ілюстративне

У Рівному сталася пожежа у багатоповерхівці. Опівночі до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння за 3 поверсі житлового будинку на вулиці Олександра Олеся. На місце виклику негайно виїхали два рятувальних відділення.

Докладніше про ліквідацію пожежі говорить фахівець прес-служби  ДСНС у Рівненській області Олеся Олипчук:

До прибуття рятувальників жителі будинку за допомогою підручних спецзасобів пожежогасіння самостійно ліквідували загоряння дверей квартири на 3 поверсі 5-поверхового житлового будинку.

 

Через надто високу температуру та сильне задимлення виникла загроза життю та здоровю людей. Рятувальники евакуювали мешканців будинку з третього, четвертого і пятого поверхів по сходових маршах.

За словами Олесі Осипчук, на вулицю при мінусовій температурі змушені були вийти вісім осіб, троє з них – діти. Загиблих та постраждалих внаслідок  пожежі немає.

Правоохоронці встановили, що невідома особа кинула під двері квартири 46-річного рівнянина ємність з невідомою речовиною. 

За цим фактом розпочате досудове розслідування. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчиненого злочину.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень