У Рівному сьогодні презентують «Лялькову прогулянку»

Спільна виставка робіт матері та доньки з Гощі

Як повідомляють у галереї європейського живопису «Євро-Арт», нинішня експозиція – це вже третя виставка робіт талановитих матері і доньки, Олени та Олександри Соботюк із Гощі, яку проводять у галереї.

Жінки працюють у різних творчих стилях – дочка є знаною художницею, а мама – відома лялькарка, їхні роботи дуже гармонійно доповнюють одна одну.

Олена Соботюк представляє 20 авторських текстильних ля­льок, а Олександра – 30 полотен, написаних у техніці олійного живопису.

Виготовлення ляльок називають «інтелігентним ремеслом», бо всупереч «штампованому» сьогоденню, ляльки ручної роботи зберігають тепло рук і душі автора.

Олена працює у творчому тандемі зі своєю старшою донечкою Олександрою, яка «створює оточення для маминих рукотворів», пише міські краєвиди до образу кожної ляльки. Тому ця виставка - свого роду розповідь про маленькі подорожі ляльок.

«Лялькова прогулянка» Олени та Олександри Соботюк запрошує в «Євро-Арт» сьогодні о 17 годині.  Вона триватиме до 17 березня 2019 року.

  Вхід вільний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень