У Рівному поскаржилися на роботу податківців

Рівнянку обурила організація роботи у Центрі обслуговування платників податків

Рівненська журналістка Антоніна Торбіч, яка допомагала подрузі подати документипоскаржилася у соцмережі Фейсбук:

У податковій, яка гордо йменується Центром обслугоговування платників податків, у кількох віконечках приймають звіти. В 13.00 всі, як за командою, йдуть на обід. Десяток розчарованих рівнян, які простояли в черзі хто півгодини, хто більше, чекатимуть годину закінчення обіду. 


Хіба складно організувати обідню перерву працівникам податкової, які приймають звіти, почергово? 

Антоніна Торбіч пише: 

...мова не лише про мене. Тут переважно люди старшого віку.

 

UPD Після обідньої перерви на рівнян, які висидіти зайву годину, чекає ще сюрприз. Працівниця з одного віконечка не прийшла, черга тасується по-новому.

Завідувач сектором Державної податкової інспекції Рівного Світлана Андрощук обіцяє передати скаргу керівництву і пояснює:

Дійсно у нас графік: з 13 години обідня перерва. І ці люди навіть, вибачте, в туалет не виходять. Вони мусять трішечки відпочити годинку. А вже як далі черга формується – ну я ж не можу їх переставити.

 

Зараз працює п'ять віконечок і до обіду так працювало. Я нашому керівництву доведу до відома. Просто зараз до 1 травня іде декларування громадян – ті, що спадщину, подарунки отримали - через що так багато людей.

За словами Світлани Андрощук, нині у центрі обслуговування платників податків через наплив людей додали двох працівників. Тож прийом ведуть у п’яти віконечках. А зазвичай тут немає таких великих черг. Тож справляються і троє.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень