У Рівному шукають свідків убивства чоловіка на Набережній

Це двоє жінок

Працівники поліції просять із розумінням та всією відповідальністю поставитися до розшуку небезпечного зочинця, обґрунтовано підозрюваного в умисному вбивстві рівнянина 24 травня.

Прохання відгукнутися свідків, зокрема двох жінок, які того дня в районі залізничного вокзалу бачили підозрюваного, який конфліктував із загиблим.

Не будьте байдужими та зважте на всю небезпеку, адже зловмисник може мати при собі вогнепальну зброю. Від вашої свідомості та допомоги залежить життя інших людей.

Із показів очевидців правоохоронці склали фоторобот підозрюваного. Його прикмети:

на вигляд 35-45 років, зріст близько 175-180 см, середньої тілобудови (спортивної), має чорне волосся з сивиною, був одягнений в синю футболку, сині джинси, темне спортивне взуття (кросівки), курить цигарки «Бонд» у синій упаковці та у день скоєного злочину мав при собі чорний пакет.

Поліцейські розраховують на допомогу та просять зателефонувати на номер: 0989508249. Анонімність гарантують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень