У Рівному шукають охочих взяти в оренду підземний перехід (ФОТО)

На Ювілейному

Про необхідність ремонту підземки, а також встановлення там огорожі, оголосив під час сесії депутат Святослав Стельмащук:

- В нас є вулиця Соборна, є підземний перехід навпроти будинку 438 і там люди не ходять по ньому, а перебігають через дорогу постійно. Там такий потік людей! І великий потік машин, які на великій швидкості їдуть з Луцького кільця. А все тому, що перехід - у занедбаному стані. Там збираються наркомани, він неосвітлений.

Тому я прошу вас, Володимире Євгеновичу, прошу депутатський корпус розглянути це питання спільно. Все-таки це наша візитна картка. Звідти в`їжджають люди, які з-за кордону їдуть на Київ. Прошу розглянути це питання.

Міський голова додав, що ремонт цього переходу був передбачений на початку року, але тоді депутати не підтримали це рішення.

Зараз, каже Володимир Хомко, кошти у бюджеті на ремонт переходу є, тож гроші на це виділять, ймовірно, на наступній сесії.

Ще краще, переконаний Володимир Хомко, здати перехід в оренду і розмістити там торгові кіоски.

Таким чином, переконує міський голова, буде відповідальний за збереження підземки у нормальному стані. Нині підземка на балансі міськШЕУ. 

Нагадаємо, наступного року планують почати будівництво підземки на автовокзалі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень