У Рівному шукають достойних для отримання грошової премії

Вручити її збираються за досягнення у літературній творчості

Мова йде про міську літературну премію імені Уласа Самчука. Її присуджують щорічно до Дня народження цього письменника, який відзначають 20 лютого. Премією відзначають твори літератури та публіцистики. Вони мають бути опубліковані окремими книгами чи в журналах, інших друкованих виданнях, які видані протягом останніх трьох років, але не пізніш, як за два місяці до їх висунення на здобуття премії.

Пропозиції щодо претендентів  на здобуття премії можуть подавати органи влади, творчі спілки, культурно-мистецькі заклади, наукові та навчальні заклади, громадські організації. Також у конкурсі на здобуття премії можуть брати участь самовисуванці.

Для присудження премії потрібно подати:

- клопотання з короткою характеристикою твору та його автора (колективу авторів);

-  твори у друкованому вигляді (не менше трьох примірників);

- дві рецензії на твір кандидата (кандидатів) на здобуття премії;

- копії паспорта та ідентифікаційного номера претендента або, в разі коли є колектив авторів, - копії паспортів та ідентифікаційних номерів  кожного члена колективу.

Ці документи приймають у міському управлінні культури і туризму на вул. Кавказькій, 15 (тел. 260837, 260837) або їх можна надіслати на email: turism70@ukr.net

Подати документи потрібно до 1 лютого.

До речі, розмір літературної премії - 10 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень