У Рівному призначили нового начальника обласного управління Держпраці

Його особисто представив Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега, який сьогодні перебуває в обласному центрі з робочим візитом. Новоспечений начальник Юрій Наконечний пообіцяв людям таке:

– Зобов'язуюсь докласти максимум зусиль для того, щоб виправдати ту довіру, яка мені в цьому випадку виявлена. Зберегти ті позитивні тенденції, які наявні в області стосовно фінансово-економічних показників. Пріоритетними цілями вважаю і надалі завершення процесу реформування, укомплектування кадрами управління Держпраці у Рівненській області, взаємодія з органами місцевого самоврядування, органами виконавчої влади.

Зазначимо, що Державна служба України з питань праці була створена у лютому торік. Тоді начальником обласного управління призначили Олексія Бучинського, який пізніше пішов з посади через те, що його обрали заступником голови Рівненської облради. Тож відсьогодні  головувати Держслужбою в області буде екс-керівник Гощанської податкової інспекції Юрій Наконечний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень