У Рівному закликають повідомляти про корупціонерів серед податківців та митників

Відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Рівненській області звертається до платників податків юридичних і фізичних осіб з проханням повідомляти про факти вимагання та отримання неправомірної вигоди працівниками органів Державної фіскальної служби чи вчинення ними інших протиправних дій відносно суб’єктів господарювання.

Інформацію можна повідомляти за телефоном (0362) 692-575 або письмово на адресу ВВБ ГУ ДФС у Рівненській області: 33023, м.Рівне, вул.Відінська, 12.

Також працює «гаряча» телефонна лінія, зателефонувавши на яку можна повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, що виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, які переміщуються через митний кордон України.

Телефон (044) 284-00-07. Інформація працює цілодобово.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень