У Рівному просять вчасно висаджувати квіти (ПЕТИЦІЯ)

Та зробити клумбу

На сайті міської ради розпочався збір підписів під двома електронними петиціями.

Автор обох Галина Островська.

В одній петиції жінка просить висаджувати квіти в міських клумбах вчасно. Каже, що помітила, як ранні чорнобривці висаджували на Пагорбі Слави у липні.

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

У 2018 році у Рівному почали висаджувати чорнобривці на Холмі Слави у середині липня, у страшну спеку, а до цього часу, що робили. Мало того, що там неприбирається територія як слід то ще й прикрасити її квітами теж ніхто не спішить. В цьому я переконалась особисто у липні 2018 року. А де ж тюльпани, нарциси, геоцинти, братики врешті-решт, які мали б передувати чорнобривцям.

Та що там Холм Слави, який є нашою історією, життям наших дідусів та бабусь, до цього діла нема нікому, а й навіть на центральних вулицях Рівного: для прикладу кільце Відінської, Ст.Бандери (частково), клумба біля Покровського були засаджені квітами теж у липні, а цвісти почали аж у серпні. Біля памятника Б.Хмельницькому петунії з чорнобривцями теж були висаджені аж у серпні. Чому???? Як так можна???

Просимо, у період необхідного висаджування ранніх квітів задіювати таку кількість людей яка необхідна для виконання цієї роботи вчасно і в тій кількості яка потрібна. Залучати, за необхідності, до цієї роботи бюджетні організації, підприємства, установи для допомоги. Вчасно, максимум у травні, але ніяк не у серпні висаджувати  пізні квіткові рослини, для того щоб вони тішили око мешканців і гостей нашого міста якомога довше.  

В іншій просить зробити клумбу біля спортмайнданчика на вулиці Басівкутській.

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

На території колишього штрафмайданчика по вулиці Басівкутській наприкінці минулого року облаштований чудовий спортивний майданчик, поблизу якого є частина зеленої неохайної зони (повздовж тротуару), яку просимо оздобити сезонними квітами. Це додасть краси і величі нашому місту та буде тішити квітами аж до осені. І як наслідок, ще на один занедбаний куточок в нашому місті стане менше.

Петиція щодо пори висаджування квітів у місті тут.

Петиція щодо клумби на Басівкутській тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень