У Рівному презентують молодіжний етнофестиваль

«Новомалинська Любава» відбудеться 28-31 липня на Острожчині

В с.Новомалин  відбуватиметься Молодіжний етнофестиваль "Новомалинська Любава". Програма фестивалю орієнтована на молодь, сім'ї з дітьми та дорослих і передбачає роботу таких платформ: дитячо-юнацька - "Проектний табір", сімейна освітньо-дозвілева – "Боброва сім'я" та загальна для всіх охочих –  "Новомалинська Любава вітає Вас!".

В програмі фестивалю «Проектний табір», де молодь дізнається про управління проектами, візьме участь в змаганнях зі спортивного туризму, мистецьких, етнографічних, екологічних майстер-класах та екстрим-квесті «Новомалинськй замок», відвідає Національний природний парк «Дермансько-Острозький» та проведе природоохоронну акцію, отримає змогу знайти фінансування на реалізацію власного проекту в своїй територіальній громаді.

Сімейна програма «Боброва сім´я» пропонує  учасникам поглибити та урізноманітнити сімейний відпочинок, зокрема через призму творчості та ремесел у живописі, скульптурі, співах, танках, хороводах, оздоровчих заняттях на воді.

30 липня в програмі "Новомалинська Любава вітає Вас!" - ярмарок народних умільців, виступи музичних та танцювальних гуртів, презентація козацьких бойових мистецтв, тренінги та майстер-класи різної тематики, екскурсія екологічною стежкою національного парку «Дермансько-Острозький», вечірні тематичні ватри та інші заходи. Крім того, кожен зможе випробувати свою вправність з водних видів спорту (байдарки) та подолати смугу перешкод та порибалити. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень