Цими вихідними на вузькоколійці даруватимуть бурштин

Відбудеться етнофестиваль та екскурсії поліським краєм Рівненщини

Цими вихідними, 26 - 28 червня, у смт. Володимирець Рівненської області проходитиме п'ятий регіональний відкритий етно-тур-фестиваль «Бурштиновий шлях». Він відбудеться на базі Поліського трамваю «Кукушка» – вузькоколійної залізниці Антонівка – Зарічне.

Під час фестивалю три дні поспіль гостям пропонують насолоджуватися живописним поліським пейзажем, пізнати автентичний побут тутешніх жителів, взяти участь в туристично-спортивних акціях.

Організатори анонсують, що:

  • Кожен учасник отримає сонячний камінь-бурштин та матиме можливість відвідати експозицію під відкритим небом «Видобування бурштину».
  • Вирушаючи до нас, не обов’язково брати з собою важкі сумки з продуктами та напоями, адже все необхідне Ви зможете придбати на фестивалі. Місцеві кухарі нададуть можливість скуштувати страви традиційної поліської кухні.
  • Для гостей та учасників фестивалю працюватимуть майстер-класи з видобутку бурштину, а також традиційних народних ремесел, якими багате рівненське Полісся.
  • Проживати та харчуватися Ви зможете в агросадибах (контакти – на сайті http://polissya-tourism.com/), а також в облаштованому наметовому містечку.
  • Для дітей та молоді діятиме ігрове містечко з цікавими атракціонами.
  • До Ваших послуг будуть вироби майстрів народного мистецтва з бурштину (картини, намисто, браслети, перстні), лози (коробки, коші), дерева (макітри, картини, рамки, підсвічники), соломи (брилі), вишивки (рушники, серветки, картини). Тут Ви зустрінете коваля і художника, майстра по виготовленню поліських постолів та пасічника тощо.
  • І все це на базі найдовшої (106 км) чинної вузькоколійної залізниці в Європі, у обслуговуванні якої досі використовується чимало раритетної техніки. Літня краса поліської природи та єдина на Рівненщині поромна переправа – здатні зворушити навіть найпрагматичнішу душу та порадувати справжніх романтиків.

Місця проведення:

  • Рівненська обл., ст. Антонівка; 26, 27, 28 червня;
  • Рівненська обл., ст. Воронки 27 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень