Цими вихідними на вузькоколійці даруватимуть бурштин

Відбудеться етнофестиваль та екскурсії поліським краєм Рівненщини

Цими вихідними, 26 - 28 червня, у смт. Володимирець Рівненської області проходитиме п'ятий регіональний відкритий етно-тур-фестиваль «Бурштиновий шлях». Він відбудеться на базі Поліського трамваю «Кукушка» – вузькоколійної залізниці Антонівка – Зарічне.

Під час фестивалю три дні поспіль гостям пропонують насолоджуватися живописним поліським пейзажем, пізнати автентичний побут тутешніх жителів, взяти участь в туристично-спортивних акціях.

Організатори анонсують, що:

  • Кожен учасник отримає сонячний камінь-бурштин та матиме можливість відвідати експозицію під відкритим небом «Видобування бурштину».
  • Вирушаючи до нас, не обов’язково брати з собою важкі сумки з продуктами та напоями, адже все необхідне Ви зможете придбати на фестивалі. Місцеві кухарі нададуть можливість скуштувати страви традиційної поліської кухні.
  • Для гостей та учасників фестивалю працюватимуть майстер-класи з видобутку бурштину, а також традиційних народних ремесел, якими багате рівненське Полісся.
  • Проживати та харчуватися Ви зможете в агросадибах (контакти – на сайті http://polissya-tourism.com/), а також в облаштованому наметовому містечку.
  • Для дітей та молоді діятиме ігрове містечко з цікавими атракціонами.
  • До Ваших послуг будуть вироби майстрів народного мистецтва з бурштину (картини, намисто, браслети, перстні), лози (коробки, коші), дерева (макітри, картини, рамки, підсвічники), соломи (брилі), вишивки (рушники, серветки, картини). Тут Ви зустрінете коваля і художника, майстра по виготовленню поліських постолів та пасічника тощо.
  • І все це на базі найдовшої (106 км) чинної вузькоколійної залізниці в Європі, у обслуговуванні якої досі використовується чимало раритетної техніки. Літня краса поліської природи та єдина на Рівненщині поромна переправа – здатні зворушити навіть найпрагматичнішу душу та порадувати справжніх романтиків.

Місця проведення:

  • Рівненська обл., ст. Антонівка; 26, 27, 28 червня;
  • Рівненська обл., ст. Воронки 27 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень