У Рівному презентують книгу про реальний стан нашої армії

Її написав здолбунівчанин, пробувши «Триста сімдесят днів у камуфляжі»

У середу, 22 лютого, о 15 год. у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці презентують книгу добровольця зі Здолбунова, учасника бойових дій на Сході України Петра Солтиса «Триста сімдесят днів у камуфляжі».

Автор книги – уродженець Криму, ще у студентські роки відстоював справедливість, згодом брав участь у двох Майданах. А коли до рідної країни увірвався ворог, не вагаючись, пішов добровольцем захищати Батьківщину.

Книга написана на основі щоденника, у якому артилерист 44-ї бригади Збройних Сил України записував складні моменти тяжкого іспиту сучасного українського воїна, реальний стан в нашої армії та героїчну оборону. Петро Солтис стверджує:

Батьківщина – це домівка, без якої ми – ніхто! Це – історія нашого народу й пам’ять про наших предків. Любити свою Батьківщину – означає бути патріотом! Поряд з нами живуть хлопці й дівчата, чоловіки й жінки, які готові захищати мирний сон маленьких дітей, які не думають про власні статки, а тихо роблять велику справу, які в тилу і на передових позиціях готові захищати свою Україну.

І разом з тим, автор закликає:

Кожен, хто прокинувся від ситого сну, має розбудити свого сусіда, який ще досі прикидається сплячим, укрившись покривалом байдужості. До кожного колись прийде час перейти у кращий світ. І, залишаючи своїм нащадкам більші чи менші матеріальні статки, чи залишимо ми їм СВОБОДУ? Ґрати СИСТЕМИ залишаються ґратами, незалежно від того, зроблені вони з чорного чи благородного металу. Вільний народ має зламати ці ґрати нині, а не залишати цю місію своїм нащадкам.

Презентація книги присвячена Героям Небесної Сотні, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Під час презентації діятиме книжкова виставка «Від Героїв Майдану – до Героїв АТО».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: АТОкнига
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень