Їх не беруть на роботу, не видають житло та не лікують належно: хто повинен допомагати АТОвцям з Рівненщини

Представники АТОвців Рівненщини розповіли про те, які проблеми погіршують їм життя, та як вони готові з ними боротися

Найголовнішою проблемою нині залишається лікування. Як відзначає військовий медик Юрій Поліщук, учасники АТО потребують дороговартісного лікування часто не лише через поранення, а й через загострення хронічних хвороб, та навіть виникнення онкозахворювань. Коштів на лікування часто не вистачає і бійцям доводиться збирати гроші власними силами. Тож Юрій Поліщук надіється, що обласна влада зверне увагу та створить програму допомоги в лікуванні АТОвців:

Ми все-таки сподіваємося, що депутати обласної ради поставляться серйозно до тих пропозицій, які ми надамо. Що вони нарешті відсунуть потреби якісь свої особисті, бізнесові і абсолютно всерйоз займуться проблемами тих мешканців області, які воювали та повернулися з війни, і перебувають тут.

Також проблематичним є отимання житла, адже бійців, яким потрібне житло, нині більше, ніж може забезпечити держава.

Як відзначають представники АТОвців, проблеми виникають і з роботою. Адже роботодавці області не завжди хочуть приймати колишніх бійців на робоче місце, бо надто вже багато він матиме пільг, наприклад, додаткову відпустку.

Тож колишні бійці розраховують на допомогу місцевої влади та говорять, що будуть особливо жорстко контролювати кошти в цій сфері, аби попередити випадки розкрадання грошей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень