Представники бізнесу відмовляються від землі у Рівному

Cеред всіх земельних питань, розглянутих міською радою Рівного у цьому скликанні, кількість питань щодо землі для підприємців та підприємств становила лише 9,5%

Якщо ж говорити мовою абсолютних чисел, це було 231 питання із усіх 2443. За словами депутата міськради Рівного Людмили Туровської, зараз на сесіях міськрада розглядає переважно питання, які стосуються вже отриманої раніше підприємствами землі (поділ або об’єднання ділянок, відновлення меж ділянки, зміна цільового призначення, поновлення договору оренди).

За весь період роботи депутатів цього скликання затверджено лише 19 проектів щодо відведення підприємцям земельних ділянок в оренду. Продано підприємствам 47 ділянок, але тих, на яких вже були розташовані будівлі або споруди цих підприємств.

У 27 випадках підприємці самі відмовились від оренди або постійного користування земельними ділянками чи припинили право власності на ділянку. Людмила Туровська пояснює:

Це результат того, що наша країна зависла в стані невагомості. Майже ніхто не планує нові бізнес-проекти. Відкривати у кризу бізнес є досить ризикованою справою. Наші підприємства не отримують дохід, а значить, не вкладають гроші у ділянки. Простіше кажучи, мова йде про бізнес, який згортає свою діяльність. А це означає скорочення робочих місць та зменшення надходжень у міський бюджет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень