У Рівному посеред ринку померла жінка

Її намагався врятувати продавець

Сьогодні у Рівному опівдні на ринку біля Будинку побуту 58-річній жінці раптово стало зле. Про це нам повідомили підприємці ринку «Моріон».

Кажуть, що на поміч кинувся один із їхніх колег, який до приїзду медиків робив рівнянці штучне дихання. Детальніше розповідає підприємець з ринку Антоніна:

Вона раптово впала посеред вулиці на «п’ятачку», де стоять валютники. Лише одна людина кинулась їй на поміч – один із торговців Олег Мазурок. Він став їй робити штучне дихання та масаж серця.

 

Протягом семи хвилин він не зупинявся, хоча було помітно, що дуже сильно втомився.  

Пізніше йому кинулися допомогти ще кілька чоловік. Працівники станції екстреної допомоги нам розповіли, що жінка померла з природніх причин.

Хтось із рідних, які були присутні на місці, сказав, що померла п’ять років тому перенесла операцію на нирці. Там у неї була ракова пухлина, кажуть медики. 

Це може стосуватися причини смерті, утім, остаточно все встановлять експерти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень