«Учасниці АТО потрібен протез», - рівненська госпітальєрка Яна Зінкевич закликала про допомогу

Молода жінка втратила ногу, захищаючи Україну на сході

Яна Зінкевич хоче допомогти зібрати кошти на спортивний протез учасниці АТО Ользі Тарасевич (на фото). Для цього у цю неділю, 29 жовтня, візьме участь у благодійному марафоні "Переможці", що відбудеться у Львові. Для Яни це буде вже третій за рік благодійний марафон. 

Госпітальєрка також закликала у соцмережі Фейсбук інших людей взяти участь у марафоні або просто допомогти коштами на протез Ользі:

Яна Зінкевич 1 год · Молода жінка та матір Оля втратила ногу, захищаючи наш з вами спокій на Сході України. Я захоплююсь її мужністю та терпінням. Вона має шанс на продовження ЯКІСНОГО життя! Допоможіть їй!

Яна поінформувала, що ті, хто хоче підтримати Ольгу, можуть теж взяти участь у благодійному марафоні; для цього потрібно зареєструватися на сайті http://lvivhalfmarathon.org/race/grand-prix-lviv-run-2-km. І додала:

Якщо ви не можете бігти - то ми залюбки це зробимо за Вас, але ви можете перейти за лінком нижче і натиснути ПІДТРИМАТИ і переказати будь-яку суму. Дуже сподіваюся, що всі мої побратими, друзі, сусіди, однокласники долучаться, і всі ми знову об'єднаємось нині заради гарної справи.

 

Будь-яка сума важлива і показує, що РАЗОМ ми зажди можемо зробити більше!
https://ubb.org.ua/uk/project/3486/

 

П.С. Подаючи приклад, допомогаю посильною сумою і від нашої з Богданкою маленької сім'ї!
Я вірю в тебе, Олю!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень